Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Pelastakaa Lapset tukee ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten harrastamista.

Harrastustuki: Tuemme lasten harrastamista myöntämällä tukea kohtuullisiin ja välttämättömiin harrastuskuluihin silloin, kun osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muutoin uhattuna. Harrastuksen on oltava ohjattua ja säännöllistä. Tuki on yksilötukea eikä sitä myönnetä ryhmille tai harrastusseuroille.

Harrastustuki on tarveharkintaista ja sitä voidaan myöntää kulloinkin käytettävissämme olevien resurssien puitteissa.

Haku on jatkuva, eli hakemuksen voi lähettää koska tahansa yhdistyksen käsiteltäväksi. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tukihakemuksen toimittaminen: Hakemuslomakkeen voi tulostaa alla olevasta linkistä ja lähettää postitse osoitteella: Pelastakaa Lapset ry, Ähkyläntie 29, 91410 Jokirinne.

Jos tulostusmahdollisuutta ei ole, ilmoittakaa yhteystietonne, niin voimme sopia lomakkeen lähettämisestä. Jos täytät lomakkeen sähköisesti, tallenna se ensin omalle koneellesi, avaa se ja täytä hakemus. Muutoin tiedot eivät tallennu. Voit myös tulostaa hakemuksen, täyttää käsin ja skannata se sähköpostin liitteeksi.

Harrastustukihakemus.pdf 

HUOMIOI HAKEMUKSEN KÄSITTELYSSÄ SEURAAVAT ASIAT:

Tukea haetaan tiedossa olevien todellisten kulujen mukainen määrä.

Tuki maksetaan sen jälkeen, kun kulujen mukaiset kuitit on toimitettu Muhoksen paikallisyhdistyksen yhteyshenkilölle

Kuitit tulee toimittaa yhteyshenkilölle vuoden loppuun mennessä. Vuodenvaihteen jälkeen emme ota vastaan edellisen vuoden kuitteja.

Tuki maksetaan hakemuksessa ilmoitettuun tilinumeroon.

Tuki on harkinnanvaraista ja hakemusten käsittelyssä otetaan huomioon tulojen lisäksi perheen kokonaistilanne. Tästä johtuen tuen määrä perheille voi vaihdella.

  • Tuen hakijan on oltava alle 18 vuotta
  • Tuen saajan tai huoltajan tilille maksettu raha voi vähentää perheen saamaa toimeentulotukea

Yhteyshenkilö: Mirjam Kesäniemi  

Muhoksen Pelastakaa Lapset ry, Ähkyläntie 29, 91410 Jokirinne

Työmme pohjautuu vapaaehtoistyöhön oman arkityömme ohella. Teemme työtä pienillä resursseilla, mutta suurella sydämellä!

Eväitä Elämälle -ohjelman hakulomakkeet ja rekisteriseloste löytävät täältä. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: evaitaelamallemuhos@gmail.com